onsdag 4 mars 2015

THX 088


10 kommentarer:

 1. Här hade jag lite svårt att förstå tyskan, men jag skrattade ändå, tror jag.

  Gubbarna är i alla fall jävligt snygga, speciellt när de har svart vid näsan.

  Tack.

  SvaraRadera
 2. Kunde du identifiera någon av insekterna?

  SvaraRadera
 3. A: Styltslända B:hoppborstsvans C:Rörtrips D: Vet jag inte, men chansar på: Spolätare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla rätt! Men jag antar att ni bara chansade.

   Radera
 4. Som belöning kan jag erbjuda en officiell intervju. Tituleras ni fru eller fröken Yvonne Andersson?

  SvaraRadera
 5. Yes!! Mina närmaste kallar mig Superkarg Andersson, men du kan kalla mig Smulan. Ser jättemycket fram mot intervjuen! Jag skall dock ut på uppdrag åt International Maritime Shipping över påsken. Kolla här:
  http://www.ims-shipping.com/en/about-us/company-profile.html Jag syns längst bak på bilden med ballonger i taket. (Den dyker upp efter ett tag.) Om du har tur får du höra mig vissla när du klickar på den, annars sjunger jag bara.

  SvaraRadera
 6. Vi kör på fru Andersson, tycker jag. Jag har satt ihop fem stycken medelsvåra frågor. Ni finner dem i er e-postlåda inom kort.

  SvaraRadera
 7. Just när vi kom in i Canal Beagle och var på väg till Ushuaia kapsejsade min dator. Jag skriver detta på en barkbit som styrman matar in i teleprintern. Jag återkommer så fort aaaaaarghhhh...

  SvaraRadera
 8. Ah Mon Dieu! Det här var ett av de ruskigaste uppdrag jag haft som superkarg. Äntligen tryggt i hamn igen. Så fort Bethina och Frnzl har rakat min rygg ska jag snöra av mig snöskorna äta upp mina pennor och svara på er intervju kära Herr Sjunnessson.

  SvaraRadera